Straks


P1070067 (2)
Er zijn kinderen die nog geen financiële steun ontvangen van Toe to Heart. Wel hebben ze alvast de mogelijkheid gekregen om wat tijd door te brengen bij Thomas en Lalitha. Ze spelen mee met de bestaande groep. Ze maken hun huiswerk tegelijk met de anderen en zijn voor een paar uurtjes per dag verzekerd van aandacht, liefde en een veilige omgeving.

Om verschillende redenen is de voortzetting van de schoolcarrière van deze niet-ondersteunde kinderen onzeker. Door bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of werkloosheid van de kostwinner of doordat steun van een eerdere lokale sponsor wegvalt, dreigen ouders de schoolkosten niet meer te kunnen betalen.

Een kind in India dat geen schoolgeld kan betalen en geen uniform draagt, mag wel meeluisteren in de klas, maar kan geen examen doen. Dit kind zal dus het felbegeerde diploma niet kunnen behalen. Met zo’n diploma zou de toekomst er een stuk beter uitzien, en daarmee zouden ze ook nog verder kunnen studeren. 

Daar kunt u dus wat aan doen! Help deze nog-niet-ondersteunde kinderen door een bedrag te doneren aan de stichting Toe to Heart. We verzekeren u dat er niets aan de strijkstok zal blijven hangen. Het hele bedrag komt in het studiefonds terecht.

Help ons om nog meer kinderen een kans te geven op een betere toekomst. Een toekomst waarin zij trots kunnen zijn op zichzelf. En u op hen!

KNOP TOEN(2)  knop nu