Nu

                

 

Dit zijn kinderen die dankzij Toe to Heart iedere dag naar school kunnen gaan in Bangalore. Sommigen van hen komen al jaren na schooltijd, en soms ook daarvoor, bij Thomas en Lalitha. Ze voelen zich daar veilig, gewaardeerd, geholpen en geliefd. Een bijzondere situatie voor een kind uit een achterstandswijk in India.

Dankzij de donaties van mensen die begrijpen hoe belangrijk een schoolopleiding is voor ieder kind, kunnen zij naar school. Hun schoolgeld wordt betaald, hun uniform en schoolboeken worden bekostigd. Daarnaast worden ze geholpen met hun huiswerk, begeleid bij examens, er wordt geluisterd naar hun problemen en gelet op hun gezondheid. Een tweede thuis.

Sommige kinderen zijn verzekerd van financiële steun tot aan het eind van de opleiding. Dan is er geld gelabeld aan hun naam. Niet iedereen is zo bevoorrecht, er blijven altijd kinderen afhankelijk van de donaties die per jaar worden gedaan. Gelukkig is het tot nu toe altijd gelukt de hele groep kinderen door te laten stromen.

De kinderen zijn gelukkig, ze weten heel goed dat ze een bijzondere kans hebben gekregen en werken hard om deze jaren tot een goed einde te brengen. Dat maakt ons trots.

Wij helpen ze graag en hopen van harte dat u ook mee wilt helpen om steeds meer kinderen zo’n kans te geven. Klikt u hier voor de link naar een filmpje van onze kinderen in Bangalore.

.

KNOP TOEN(2)